Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, August 2004

Salt la idea!Ai o idee pentru un produs soft?

Nu știi ce să faci cu ea?

Înscrie-te în Concursul National pentru Tineri "E-Idea" - Idei de produse - programe.

Înscrierile se fac la adresa www.e-idea.ro termenul-limită fiind 20 august 2004.
Marele premiu al competiției pentru anul 2004 constă în asistență pentru înființarea unei firme și suport financiar de 1.000 euro oferit de firma GeCAD.

Cea mai inovatoare idee va fi răsplătită cu alți 1.000 de euro de către IPDevel. Și alte firme și-au exprimat interesul de a oferi premii, Interakt anunțând un premiu special constând într-o licență de construcție site-uri web în valoare de 300 USD, precum și un stagiu de practică în cadrul firmei.

Finala concursului e-Ideea 2004 va avea loc în cadrul BINARY - Expoziția Națională de Software și Electronică, în perioada 22-24 septembrie. Cele mai bune 10 idei vor fi prezentate public pe data de 22 septembrie 2004, la Romexpo.

Competiția este organizată de Ministerul Comunicațiilor și Tehnologiei Informației, ARIES - Asociația Română pentru Industria Electronică și Software, LSAC - Liga Studenților din Automatică și Calculatoare și ASER - Asociația Studenților Economiști din România

e-Idea este un concurs național de software destinat tinerilor, care se află deja la a patra ediție și care pe an ce trece s-a bucurat de o prezență tot mai mare în rândul participanților. Această competiție își propune să scoată în evidență creativitatea și ideile inovatoare pe care tinerii din România le au în domeniul IT&C.

"Toți tinerii participanți sunt potențiali câștigători, în condițiile în care tot mai multe firme de IT din România doresc să sprijine și să stimuleze inițiativele celor ce doresc să-și croiască un drum în viață, bazat pe muncă și creativitate", spune Alexandru Borcea, Președinte ARIES.

Informații suplimentare despre concurs pot fi obținute la adresa: www.e-idea.ro. Alte link-uri: www.aries.ro și www.mcti.ro.

Parteneri media:   

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro