Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Timpul Liber - PC Magazine Romania, Iulie 2004

ALTELE

Sfârșitul Interplay?!

De curând birourile companiei Interplay au fost închise de către oficialii statului California. Compania, renumită pentru jocuri precum Baldurs Gate, Fallout sau Ice Wind Dale, datorează 170.000$ statului american sub formă de taxe și 432.000$ proprietarului care deține terenul unde sunt amplasate birourile acesteia. În plus compania a fost dată în judecată de către BioWare pentru 156.000$ privitor la drepturile asupra Balurs Gate. Cu toate acestea motivele închiderii au fost cauzate de neplata angajaților și lipsa asigurărilor de sănătate pentru aceștia. În afara sumelor deja datorate, amenda pentru aceste nereguli a fost stabilită la suma de 79.000$. Și se mai zice că domeniul IT este rentabil!

Lansarea ...

... primului expansion pack pentru SpellForce: The Order of Dawn

Encore Software anunță lansarea primului expansion pack pentru RTS-ul SpellForce: The Order of Dawn pe 25 iunie. Acesta va aduce o mulțime de elemente noi jocului original cum ar fi o campanie extensivă de single player, vrăji adiționale și peste 150 de obiecte ce nu vor fi regăsite în jocul inițial. Nu lipsesc nici inovațiile aduse inamicilor fiind prezente noi forțe malefice de înfruntat cum ar fi vârcolaci, dragoni sau îngeri de foc.

Harry Potter pe ecranele calculatoarelor!

Succesul romanelor "Harry Potter" de J. K. Rowling a dus inevitabil la apariția acestuia pe marile ecrane iar la rândul lui, acest success a dus la apariția jocurilor Harry Potter! Acesta este un ciclu des întâlnit și putem menționa ca exemple Matrix, Războiul Stelelor sau Tomb Raider.

Electronic Arts lansează următorul episod al seriei "Harry Potter" și anume "Prizonierul din Azkaban". Jucătorul va avea ocazia să fie alături de Harry și prietenii săi Ron și Hermione în al treilea an al acestora la Școala de Magie Hogwarts. Jocul este deja disponibil în Europa pentru PC, GameBoy Advance și console.

U.S. Army patch

Trebuie să știți de pe acum că armata americană este și un produs comercial extrem de atrăgător! Prin urmare, atât pentru promovare cât și pentru profit, armata americană este și producătorul unor jocuri despre... ea însăși, bineînțeles! America´s Army: Special Forces este jocul de care vorbim iar noul patch lansat la începutul lunii iunie sub aceiași marcă este intitulat "Downrange". El aduce versiunii originale a jocului câteva efecte vizuale speciale, vehicule din gama Stryker și multe hărți noi și incitante.

Codename: Panzers

CDV Software anunță lansarea jocului Codename: Panzers pe data de 31 august a acestui an. Jocul se vrea a fi cel mai complet RTS tematic despre cel de-al doilea război mondial și va avea un motor grafic în totalitate 3D. Producătorii doresc să creeze cel mai realist joc despre acest război, motiv pentru care vor exista și peste 100 de tipuri de unități. Jocul se va desfăsura pe parcursul a trei mari campanii ce vor cuprinde 30 de misiuni, acestea acoperind forțele aliate, germane și sovietice.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro