Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Iulie 2004

Dell de buzunar

Genesys a anunțat lansarea a trei noi pda-uri Dell sub denumirea Axim X30.

Primele echipamente dotate cu noua generație de procesoare produsă de către Intel (PXA270), aceste modele oferă noi facilități multimedia și o securitate îmbunătățită. Din cele trei modele disponibile, două permit conectarea wireless conform standardelor 802.11 și Bluetooth.

În completarea noilor pda-uri, Dell a anunțat și lansarea unor noi accesorii: tastatură cu conectare Bluetooth, sistem de poziționare geografică (GPS), urmărind astfel creșterea ergonomiei și a ariei de aplicabilitate. Noul X30 are aceleași dimensiuni ca și modelul Axim X3, versiunea mai subțire a lui Axim X5.

Axim X30 are dimensiuni de 122,4x77,2x14,9 mm, display LCD senzitiv la atingere de 3,5", sistem de operare Microsoft Windows Mobile 2003 Second Edition, procesor Intel XScale cu WMMX 312 MHz și Intel Flash cu 32 MB SDRAM sau 64 MB ROM sau SDRAM, Bluetooth/WiFi (802.11b si Bluetooth) și un slot Integrated Secure Digital. La cerere, echipamentele pot fi furnizate cu o baterie suplimentară de mare capacitate (3,7 V la 1800 mAh), tastatură pliabilă și geantă.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro