Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Iulie 2004

Print de pe mobil

Sony Ericsson și HP au anunțat un acord în urma căruia utilizatorii telefoanelor inteligente Sony Ericsson P800 și P900 vor avea posibilitatea de a tipări direct de pe telefonul mobil.

Folosind aplicația software HP Wireless Printing for Mobile Phones pentru și o imprimantă HP care suportă Bluetooth Basic Print Profile (BPP), utilizatorii smartphone-urilor de la Sony Ericsson pot selecta și tipări fotografii în format JPEG, email-uri (fișiere text și imagine), mesaje scurte (SMS), nume și date de contact, precum și elemente de calendar, toate chiar din telefonul lor mobil. Extinderea functiilor telefonului mobil prin adaugarea compatibilitatii cu aplicatia pentru tiparire HP direct de pe telefon va da un plus de utilitate telefoanelor Sony Ericsson P800 si P900. Acestea vor fi compatibile cu imprimantele HP dotate cu Bluetooth sau BPP, precum noile HP Deskjet 450wbt si HP Deskjet 995ck, sau cu imprimante deja existente pe piata, prin intermediul unui adaptor HP bt 1300 Bluetooth Wireless Print Adapter.

Posesorii actuali ai unor Sony Ericsson P800 sau P900 pot descărca aplicația de tipărire HP de pe situl www.sonyericsson.com.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro