Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Iulie 2004

SonyEricsson, afaceri și divertisment

Imaginea mărită
SonyEricsson S700

Rețele GSM 900/1800/1900 MHz, cameră foto integrată CCD 1,3 MPixeli/1280x960, ecran 262K culori(240x320), suport aplicații Java 2.0, HiCorp Mascot CapsuleTM Engine Micro 3D Edition, conectare Memory Stick DuoTM, Bluetooth, Infraroșu, cablu, dimensiuni 107,5x49x24,5mm, greutate 137g.

SonyEricsson a aunțat lansarea a trei noi terminale mobile și șase noi accesorii GSM. Noul model S700 prezintă o cameră foto integrată de 1,3 MPixeli capabilă să preia poze la o rezoluție de 1280x960pixeli, având inclus și un blitz pentru fotografierea în condiții de lumină scăzute. Forma sa, bazată pe designul camerelor foto digitale Sony, permite realizarea unor fotografii foarte clare, asigurând o manevrare sigură și stabilă. Designul inovator, cu ax, permite deschiderea telefonului la 180 de grade, oferind utilizatorului posibilitatea de lucru în trei moduri de comunicare diferite, fiecare dintre ele fiind perfect adaptat unei manevrări extrem de simple și de prietenoase. S700 este rezultatul lucrului în echipă alături de experții în camere foto de la Sony Corporation. S700 este compatibil cu MemoryStick Duo, Bluetooth și Infraroșu. S700 va fi disponibil pe piață în trimestrul al patrulea al anului 2004.

K700 este un terminal mobil ce integrează cele mai noi tehnologii de imagine, multimedia și funcții de divertisment, precum și o bogată ofertă de opțiuni de mesagerie și tehnologii de conectare. Aceasta include capacitatea de vizionare a videoclipurilor, realizarea de fotografii și secvențe video cu o cameră încorporată, precum și posibilitatea de a asculta muzică prin intermediul unui radio integrat. Z500 este primul telefon mobil SonyEricsson cu tehnologie EDGE încorporată, profitând de avantajul creat de îmbunătățirile de ultimă oră ale acestui tip de rețea pentru a facilita accesul la e-mail pentru afaceri, jocuri Java amuzante, mesagerie instant și funcții Push-to-talk, la o viteză de 240 kbps. Z500 suportă Class 10EGE pentru trimiterea și recepționarea de date, cea mai rapidă soluție EDGE disponibilă pe piață. "SonyEricsson Z500 este ideal pentru clientul care are nevoie de acces rapid la date, conexiuni rapide și divertisment", a declarat Daniel Romaidis, General manager SonyEricsson pentru Grecia, Cipru și Balcani. C. L.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro