Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Iulie 2004

Un singur distribuitor 3Com în România


Alexandru Vișan, Managing Director Scop Computers

Din luna iunie Scop Computers a devenit unic distribuitor al produselor 3Com în România.

"Scop Computers este un partener tradițional 3Com. Încă din 1994 avem o relație solidă și durabilă. Scop Computers este unul dintre liderii în distribuția de produse și soluții IT&C din România. Suntem foarte mulțumiți de relația de parteneriat pe care o avem cu Scop Computers. Este cu adevărat o companie europeană, cu un stil de management al afacerii dedicat, având o echipă de tineri profesionști ambițioși", spune Serghey Mihalev, Regional Manager 3Com Southest Europe. "3Com a luat hotărârea de a-și concentra activitatea și de a lucra cu un distribuitor unic în România. Acest lucru este în concordanță cu strategia 3Com de dezvoltare de piață și acest lucru cere un partener puternic".

3Com va aloca mai mult suport și va ajuta Scop Computers în crearea de noi oportunități de afaceri prin produsele 3Com. În acest mod, 3Com poate să ofere un suport mai bun canalului de parteneri și un singur punct de contact cu 3Com, Scop Computers.

"Interesul partenerilor Scop Computers în echipamentele de networking și în special a celor 3Cosm se datorează fiabilității produselor și oportunităților de afaceri create de noile produse și soluții 3Com dedicate segmentului Enterprise", spune Alexandru Vișan, Managing Director Scop Computers.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro