Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Iulie 2004

Noi lansări Nokia

Nokia continuă seria de lansări în cadrul telefoniei mobile prin aducerea pe piață a cinci noi dispozitive mobile, a planurilor de lansare a unor noi aplicații software și a unor noi echipamente pentru infrastructuri.

Cele cinci dispozitive mobile vor avea drept rezultat o gamă de produse mai puternică și mai competitivă. Printre noile produse se numără trei telefoane cu clapetă (Nokia 6260, Nokia 6170, Nokia 2650) și cel mai mic terminal 3G GSM/WCDMA din lume (Nokia 6630). "Ne-am perfecționat portofoliul în anumite zone cheie, aducând pe piață noi telefoane pentru categoria medie și completând oferta noastră prin câteva telefoane cu clapetă ", a declarat Jorma Ollila, Președinte și CEO al Nokia.

Nokia și-a prezentat și proiectele legate de lansarea unor noi aplicații software, printre care se numără ce-a de-a doua ediție a platformei Series 60, lider la nivelul industriei de profil. Noua ediție se concentrează în special asupra aplicațiilor pentru afaceri și asupra performanțelor superioare în diverse tipuri de rețele. Nokia a mai oferit informații suplimentare cu privire la volumul estimat de dispozitive mobile puse la dispoziția utilizatorilor în anul 2004, estimându-se un volum global de 600 milioane de unități, dintre acestea o treime fiind reprezentată de sectorul terminalelor mobile cu cameră foto integrată. Se estimează ca până în anul 2007 baza de abonați să atingă cifra de două miliarde. În primul trimestru al acestui an Nokia a vândut 44,7 milioane de unități, aceasta reprezentând o cotă de piață de aproximativ 32%. E. L.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro