Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Iulie 2004

HP-Linux Roadshow


Radu Enache, Director General HP România

Urmând traseul celor 20 de țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, companiile HP România și Omnilogic au anunțat lansarea seriei de evenimente HP-Linux Roadshow în România, în cadrul cărora va fi prezentată alternativa soluțiilor HP pe platforme Linux.

Scopul roadshow-ului este de a informa clienții și partenerii de afaceri despre strategia comună HP/Linux și despre beneficiile pe care le pot avea alegând soluțiile HP pe platforme Linux: creșterea eficienței de afaceri, o recuperare a investiției mai rapidă și soluții complete bazate pe standarde industriale. HP a decis să se îndrepte spre platforma Linux pentru a veni în întâmpinarea clienților care doresc să identifice noi metode prin care să diminueze costurile legate de investițiile în IT.

Prin intermediul acestor evenimente, participanții au ocazia să afle mai multe informații despre beneficiile utilizării Linux-ului și despre modul în care pot depăși problemele actuale sau potențiale.

În acest scop va fi amenajată o zonă în care vor fi expuse platforme HP și vor fi susținute demonstrații. Vor exista de asemenea portabile echipate cu programe specifice TCO (Total Cost of Ownership) care le vor permite celor interesați să verifice dacă trecerea la platforma Linux este o soluție viabilă. Seria de sesiuni HP-Linux Roadshow a început la Geneva pe 24 noiembrie 2003 și se va desfășura pe tot parcursul anului 2004.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro