Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Timpul Liber - PC Magazine Romania, Iunie 2004

ALTELE

ALIAS

Binecunoscutul serial de televiziune Alias, difuzat și la noi pe ProTV, revine in forță... De data aceasta însă nu pe ecranele televizoarele ci pe monitoare fiindcă cei de la Acclaim au decis să transpună personajul lui Sydney Bristow, aganta CIA, într-un joc third person action-adventure. Echipa care a creat și Worms 3D a semnat contracte de colaborare cu Disney și actorii serialului astfel încât fanii acestuia vor avea replici fidele ale personajelor, atât ca aspect cât și ca voce. Jocul va fi disponibil în curând pentru PC și consolă Xbox și PlayStation2.

Bujingai: The Forsaken City

În secolul XXIII omenirea eșuează în a găsi o nouă sursă de energie iar experimentele făcute în acest sens duc la dispariția a peste 70% din populația lumii. Supraviețuitorii găsesc însă o cale de a cultiva energia propriilor trupuri (vă aduce aminte cumva de scenariul vreunui film recent?!) și timp de 4 secole această abilitate numită simplu "skill" este cultivată până se ajunge la apariția unor "super-oameni". Aceștia sunt maeștri ai luptelor iar loviturile lor sunt mortale. Acțiunea jocului începe când se produce o ruptură interdimensională ce aduce pe noua teră, într-o locație din Asia, demoni din alte lumi. Un maestru în "skill", înarmat cu două săbii și vrăji puternice este trimis în orașul bântuit să salveze supraviețuitorii și să decimeze "trupele" inamice.

Jocul este un third person scos de corporația Taito pentru consola PlayStation2 ale cărui personaje au fost realizate de cunoscutul grafician Toshihiro Kawamoto (Cowboy Bebop și Wolf´s Rain).

Warlords Battlecry III

Cea mai recentă continuare a seriei Warlords Battlecry de la Enlight Software. Jocul urmează linia RTS-urilor precedente și veți avea ocazia și de această dată de a mai explora tărâmurile Etheriei. Eroii și armatele fantastice nu lipsesc, magia sau luptele... Explorați ruinele și junglele din sudul continentului Keshan pentru a da de urmă comorii ce poate să vă pună un imperiu la picioare sau alăturați-vă lui Ssrathi, din rasa oamenilor șerpi, pentru a salva tărâmul Keshan de invadatori. Producătorii au decis sa păstreze tot ceea ce făcea Warlords un joc excepțional, adăugând însă un motor grafic înbunătățit alături de multe alte surprize, printre care enumerăm cinci rase noi, obiecte și vrăji noi și un sistem de evoluție mult mai performant pentru eroi. Chiar dacă motorul grafic este tot 2D, noile texturi par extrem de realiste și jocul va rula ușor pe un PIII la 450MHz cu 128mb RAM. Jocul va fi în curând disponibil pentru PC.

UEFA Euro 2004

Ultima creație a EA Games care nu este adresată doar microbiștilor! Producătorii ne promit un joc peste standardele Fifa 2004, în care jucătorul se va pierde prin complexitatea campionatului. Este vorba despre același joc în fond însă cu o multime de inbunătațiri. Fotbaliștii vor fi capabili de noi mișcări iar AI-ul se va face resimțit pe parcursul "gameplay-ului". Pe lângă acestea există și câteva inovații aduse de disponibilitatea unor noi moduri de joc printre care "fantasy", "sitation" și "home&away". Cerințele de sistem nu sunt exagereate astfel încât un PIII la 700MHz cu 128mb RAM și o placă video de 32 MB cu accelerator grafic vor face față cu brio. Jocul este disponibil pentru PC și consolă PlayStation2 și Xbox.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro