Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Iunie 2004

Unități inscriptoare DVD dublu strat

Flamingo a anunțat disponibilitatea unei unități Sony de scriere DVD, compatibilă cu formatul dublu strat. Prin acest format, cunoscut și sub numele de DVD-9, se pot stoca 8,5GB de date pe un singur disc DVD.

Unitatea oferă posibilitatea înregistrării în format video MPEG-2 la o viteză de 5Mbps, asigură compatibilitate perfectă cu discurile DVD-5 și CD/R/RW/ROM și este prezentă pe piață în două variante: DRU-700A - unitate internă pe interfață EIDE și DRX-700UL, unitate externă pe interfață duală USB 2.0 sau FireWire, cu conector de 4, respectiv 6 pini și o greutate de 1,5Kg. Pachetele conțin software de scriere CD/DVD produs de compania Ahead, Nero Burning Rom versiunea 6, precum și aplicații de achiziție/editare audio/video și realizare de albume foto.

Unitatea externă vine însoțită de toate accesoriile necesare folosirii împreună cu orice calculator de birou sau portabil dotat cu port USB sau FireWire. Cele două tipuri de unități sunt disponibile în rețeaua de magazine Flamingo din București și întreaga țară.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro