Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Iunie 2004

DVD playere certificate DivX

Compania Avitech, distribuitor exclusiv al echipamentelor Kiss în România, a anunțat disponibilitatea pe piața românească a DVD player-elor certificate DivX de la Kiss Technology.

Compania daneză Kiss Technology este lider modial în domeniul playerelor DVD certificate DivX, primele modele introduse pe piață la sfârșitul anului 2003 bucurându-se de o largă apreciere. Echipamentele Kiss depășesc cu mult performanțele DVD player-elor obișnuite, fiind compatibile cu orice format video și audio: DivX, Xvid, MPEG 4, VCD, SVCD, MP3, Ogg Vorbis, Photo CD. În plus, beneficiază de tehnologii avansate de redare și codare audio-video, Progressive Scan, Dolby Digital și DTS, au firmware upgradabil de pe Internet, placă de rețea pentru conectare la computer iar unele modele includ hard disk-uri cu capacități de stocare între 40 și 80 GB.

De curând firma daneză a introdus pe piață și modele compatibile cu standardul Windows Media Video 9 (WMV9), standard ce oferă o compresie video de două ori mai eficientă decât MPEG-4, precum și modele cu conectare wireless la PC sau internet.

Avitech oferă în prezent modelele DP1000, DP500 și DP508.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro