Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Iunie 2004

Manager de securitate

NetIQ, producător de soluții de management de securitate și analiză web, a anunțat lansarea soluției NetIQ Security Manager 5.0, ca parte integrantă a suitei de soluții de management de securitate furnizată de NetIQ.

NetIQ Security Manager asigură un management complet al evenimentelor de securitate, prin integrarea funcțiilor de protecție împotriva intruziunilor, corelarea și administrarea incidentelor, precum și arhivarea și analiza complexă a log-urilor.

NetIQ Security Manager permite în acest moment organizațiilor să identifice și să se protejeze împotriva intruziunilor, să centralizeze informațiile furnizate de diverse produse de securitate, să coreleze toate aceste informații pentru a identifica cu acuratețe amenințările și problemele reale. În același timp asigură o reacție promptă la incidentele identificate.

Printe noile functionalități ale acestei soluții se numără combinarea monitorizării și alertelor în timp real cu capabilități de analiză post-incident, evaluarea și analiza combinată a multiple evenimente generate de sisteme diferite, identificarea rapidă a potențialelor amenințări și reducerea alarmelor false, furnizarea unor scenarii prestabilite sau personalizabile pentru crearea regulilor de corelare a informațiilor, acces și administrare îmbunătățite prin consola web.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro