Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Iunie 2004

Mai multă grijă pentru design

Perfect pentru cei care preferă performanță de top în tehnologia vizuală dar și un design deosebit al obiectelor care îi înconjoară, proiectorul digital 3M S10 face parte dintr-o linie creată exclusiv pentru 3M de Pininfarina Extra, compania din spatele imaginii Ferrari.

Design-ul compact (doar 2,9 Kg, 329 x 107 x 243 mm) al noului proiector, caracterizat prin linii curbe care înlocuiesc aspectul pătrățos al vechilor modele, încorporează cea mai nouă tehologie de proiecție de pe piață, rezultatul a mai mult de 40 de ani de experiență 3M în acest sector. Ultimele technologii în domeniul proiecției digitale includ facilități pentru îmbunătățirea calității imaginii cum ar fi progressive scanning - permite afișarea simultană atât a liniilor pare cât și impare reducând la minim efectul de clipire, 3D Y/C separation - reduce difuzia de culoare creând imagini mai clare, 3/2 Pull Down - pentru imagini animate de mai bună calitate sau Digital Gamma correction care permite rezultate mai bune adaptând imaginea în funcție de sursa pe care o detectează, prin realizarea unor corecții ale setărilor gamma. Zoom-ul este optic oferă o calitate constantă a imaginii, indiferent de mărimea acesteia și distanța față de ecran.

S10 operează cu o rezoluție de 16.7 milioane de culori (1,440,000 pixeli). Dacă nu poate fi poziționat perpendicular pe ecran, imaginea poate fi ajustată, pentru a obține un dreptunghi perfect. Sistemul de proiecție este bazat pe un sistem de lentile de 21.7-26.1 mm, ceea ce permite obținerea unei imagini extrem de clare între 1 și 5 metri distanță de ecran. Luminozitatea este obținută cu o lampă de 130w UHB care durează până la 4000 de ore în modul economic. Proiectorul este compatibil cu orice tip de PC sau laptop, surse video, DVD, Video, sisteme audio sau chiar console de jocuri multimedia.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro