Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Iunie 2004

Primul centru de inovații Motorola din Europa

Motorola a anunțat inaugurarea centrului EMEA Motorola Innovation din Swindon, Marea Britanie.

Acest centru este cel mai nou din seria de inițiative similare ale companiei americane și a fost creat pentru a demonstra funcționarea tehnologiilor pentru comunicații mobile în fața utilizatorului final, dar și pentru a asista și ajuta utilizatorii în alegerea celei mai potrivite tehnologii. Cea mai nouă tehnologie Motorola care va fi prezentată în cadrul centrului este soluția High Speed Downlink Packet Access (HSDPA), caracterizată prin performanțe îmbunătățite față de UMTS, permițând utilizatorilor accesul mobil în bandă largă printr-un upgrade de rețea, simplu și eficient sub aspectul costurilor.

De exemplu, HSDPA facilitează o creștere de cinci ori a vitezei de descărcare a datelor. Aceasta înseamnă că utilizatorii se pot bucura de mai multe aplicații puternice, în timp ce operatorii beneficiază de o rețea mai eficientă și de investiții mai mici în echipament hardware.

Alte tehnologii pe care Motorola le va demonstra la Centrul de Inovații de la Swindon includ: Push-to-Talk over Cellular (PoC) cu demonstrații de comunicații one-touch între persoane sau grupuri de persoane, 3G incluzând convorbiri video-telefonice, descărcări video și streaming, convorbiri cu transfer de voce și date simultan, WLAN public, WLAN privat și demonstrații Voice over WLAN, MSS (Motorola SoftSwitch) și soluții EDGE.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro