Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Iunie 2004

Guvernare corporatistă

Companiile PricewaterhouseCoopers și Oracle au organizat în luna mai la hotelul Atheneee Palace Hilton din București evenimentul Corporate Governance, o primă reflectare pe plan național a parteneriatului care există la scară mondială între cele două corporații.

România a fost prima țară din Europa Centrală și de Est care a găzduit un eveniment de asemenea anvergură, care a avut ca obiectiv evidențierea problemelor de guvernare corporatistă la care trebuie să răspundă managerii marilor organizații, indiferent de profilul de activitate. Specialiștii la nivel regional ai celor două companii au susținut prezentări legate de conștientizarea provocărilor legate de guvernarea corporatistă și rezolvarea problemelor de aliniere la standardele și politicile în vigoare prin utilizarea serviciilor de consultanță PricewaterhouseCoopers și a aplicațiilor de E-Business Suite Oracle.

Guvernarea corporatistă a fost întotdeauna un subiect destinat directorilor executivi și consiliilor de administrație din cadrul marilor societăți, dar evenimentele recente din lumea financiară au impus acest concept la toate nivelele de conducere dintr-o organizație. Un studiu recent realizat de Economist Intelligence Unit indică faptul că peste 46% dintre directorii executivi consideră guvernarea corporatistă ca una dintre primele trei priorități, iar pentru 14% dintre aceștia adoptarea unor soluții Corporate Governance reprezintă cea mai importantă prioritate.

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro