Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Iunie 2004

Birou Intel în România

Recunoscând dezvoltarea rapidă a mediului de afaceri din România, Intel Corporation, lider în producția mondială de cipuri, a anunțat deschiderea unei reprezentanțe proprii în București.

Prin deschiderea acestui birou în România, Intel va putea oferi un suport mai mare clienților locali: distribuitori și integratori de sisteme, companii membre ale programelor Intel Product Integrator(IPI) și Intel Premier Provider(IPP), precum și altor clienți și companii cheie.

Pe lângă deschiderea acestui birou local, compania este decisă să își consolideze în continuare prezența la nivelul întregii țări. În acest an Intel a organizat în țară o serie de evenimente dedicate canalului său de distribuție, Intel Channel Conference, pentru a oferi un suport mai bun clienților săi din toată țara. Intel intenționează să aibă o contribuție semnificativă și în domeniul educației, donând în acest sens un laborator Intel Personal Internet Architecture, Facultății de Cibernetică din cadrul Academiei de Studii Economice.

În același timp, Intel lansează diverse noi produse, de care vor beneficia în curând și consumatorii români, bucurându-se astfel de o experiență de procesare de cel mai înalt nivel.

De asemenea, în cursul lunii viitoare Intel va lansa o nouă platformă, adecvată cu conceptul "locuinței digitale". Noile cipseturi, alături de procesoarele Intel Pentium 4, vor oferi consumatorilor o experiență nouă. Noile tehnologii vor fi disponibile pe piața locală la scurt timp după lansarea la nivel mondial.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro