Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Iunie 2004

Un nou parteneriat pe piața de distribuție IT


Mihai Olaru, Director General Datacom și reprezentantul Extreme Networks, David Collins, Sales Manager pentru Europa de Est.

Datacom și Extreme Networks au organizat pe 19 mai 2004 conferința de presă Datacom își consolidează poziția de distribuitor alături de Extreme Networks, ocazie cu care a fost lansat oficial parteneriatul dintre dintre cele două companii. Datacom va prelua astfel distribuția produselor Extreme Networks pe piața din România și din Bulgaria.

Compania Datacom este o prezență activă pe piața IT din sud-estul Europei, fiind încă din 1995 distribuitor autorizat Computer Associates. Parteneriatul cu Computer Associates a conferit companiei Datacom premiza unei dezvoltari solide pe piata de distributie, determinand în prezent asocierea cu noi companii internaționale, furnizoare de soluții complementare celor oferite de Computer Associates. Soluțiile de switching oferite de Extreme Networks vin ca o completare la oferta Computer Associates deja existentă pe piața românească, care se adresează celor mai importante aspecte ale securității și stocării datelor din mediul informatic.

Viziunea tehnologică promovată de Extreme Networks se bazează pe Ethernet Everywhere - o arhitectură de rețea unificată, bazată pe o singură tehnologie, care furnizează orice aplicație sau serviciu la orice port, oriunde în lume și în orice moment.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro