Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Iunie 2004

Xerox imprimă ritmul digital

Xerox, partener tradițional al Jocurilor Olimpice, este implicat anul acesta și în afara terenurilor de sport. Mai exact, echipa de specialiști de la Xerox România a început pe 10 mai Maratonul digital Xerox imprimă ritmul, care a trecut în trei săptămâni prin 10 orașe ale țării: București, Sibiu, Cluj, Timișoara, Bistrița, Miercurea Ciuc, Iași, Bacău, Galați și Constanța.

Anul 2003 și primul trimestru al acestui an au marcat schimbări în strategia companiei, care și-au dovedit eficacitatea prin rezultatele financiare obținute în această perioadă. În prezent, compania urmărește dezvoltarea a trei direcții prioritare: echipamentele destinate activităților de birou, echipamentele de producție și serviciile.

Întâlnirile din cadrul road show-ului au fost organizate de către specialiștii de la Xerox România împreună cu partenerii locali și au vizat prezentarea unor soluții de succes, ce se bucură deja de aprecierea clienților, precum și a câtorva soluții noi: Xerox 2101 - o soluție de tipărire și finisare de documente alb-negru cu inserții color, Xerox 10600 - un echipament de producție și captare a documentelor tehnice color de format mare și WorkCentre M24 - un echipament multifuncțional color de birou, ideal pentru grupurile mici de lucru.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro