Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Comentarii și interviuri - PC Magazine Romania, Mai 2004

Autodesk nu-i doar AutoCAD

În linii mari, acesta ar putea fi considerat sloganul noii strategii Autodesk, strategie prezentată în cadrul evenimentului Autodesk Resellers Meeting, organizat de A&C International în luna martie la Poiana Brașov. Întâlnirea a avut loc la trei săptămâni după conferința Autodesk din San Francisco și s-a concentrat pe subiectele abordate peste ocean și pe noile obiective globale Autodesk. Desigur, din agendă nu au lipsit planurile Autodesk pentru România.


David Palas -Country Sales Manager for Czech Republic, Slovak Republic & South-East European countries

Chiar dacă la prima vedere pare că suntem o companie axată pe vânzări, adevărul este de fapt altul. Nu suntem aici doar pentru a crește vânzările ci mai ales pentru a crește gradul de satisfacție al clienților și pentru că cea mai mare valoare a noastră este parteneriatul între Autodesk ca furnizor de software, între canalul de distribuție și între clienți. Dacă nu există o comunicare bună în ambele direcții între aceste entități, lucrurile nu merg bine.

În primul rând dorim să creștem profesionalismul canalului de distribuție, pentru a-i ajuta pe clienții noștri să găsească soluțiile cele mai potrivite. În acest fel putem să identificăm și noi cerințele acestora, să dezvoltăm soluții care să răspundă acestor cerințe, și nu în ultimul rând să livrăm aceste soluții în condițiile cele mai avatajoase pentru ambele părți.

Planurile mele sunt ambițioase, pentru că știu că avem parteneri puternici aici iar principala mea sarcină este să-i ajut să-și dezvolte afacerile, să-și servească clienții din ce în ce mai bine, pentru că doar în acest fel putem să ne consolidăm poziția de lider pe piața românească.


Jan Ferjencik - Distribution Area Manager

Când am conceput strategia pentru acest an, ne-am gândit în primul rând că trebuie să schimbăm modul în care clienții folosesc produsele noastre, să-i ajutăm să treacă de la un simplu software de proiectare la soluții mult mai complexe, complet integrate. O altă zonă pe care intenționăm să ne concentrăm este Lifecicle Management. Așa cum spuneam, vrem să ne ajutăm clienții nu doar să deseneze ci în primul rând să optimizeze procesele. Acesta este principalul nostru obiectiv pentru lunile viitoare, iar AutoCAD 2005 corespunde din punct de vedere tehnologic strategiei de care vorbeam. Se referă chiar la îmbunătățirea proceselor de lucru. Mai exact nu se îmbunățește felul în care se trage o linie din punctul H în punctul B, nu se desenează mai repede decât în versiunile anterioare de Autodesk, ci mult mai bine și mai eficient. Acum se gestionează mai bine aceste desene, schimbările care se realizează în cadrul lor. Sunt o mulțime de lucruri minore, dar care ajută în mod vizibil la eficientizarea fluxului de lucru în echipă, având în vedere că în viitorul apropiat se vor crea legături între managementul datelor, sistemele ERP și Lifecicle managenent, în toate zonele, nu numai în arhitectură. Fiind conceput ca un nucleu, AutoCAD poate fi folosit ca platformă, un fel backbone de comunicații, pentru soluțiile specifice pentru orice zonă a unui proiect. Acum ne punem problema cum sunt folosite datele, nu doar cum sunt create. La realizarea proiectelor uriașe de construcții, participă 10, 20 sau poate chiar 50 de proiectanți, dar pe lângă aceștia 100 sau 1000 de oameni care folosesc informațiile care au fost create. Aceștia sunt acum target-ul nostru, asupra lor vrem să ne concentrăm, iar distribuitorii noștri sunt primii care trebuie să înțeleagă acest lucru.


Cristian Dumitrescu - CEO&President A&C International

Pentru perioada imediat următoare ne propunem să creștem profesionalitatea serviciilor pentru a face față schimbărilor majore cu care se confruntă economia românească, schimbări impuse de integrarea în Uniunea Europeană. De asemenea, dorim să promovăm soluțiile profesionale dezvoltate de Autodesk, să facem publicul să înțeleagă că Autodesk nu este numai AutoCAD. Am putea spune chiar că este principalul nostru "dușman", pentru că foarte mulți cunosc doar produsul AutoCAD de la Autodesk și nu știu nimic despre soluțiile profesionale dezvoltate de companie. De aceea, vom promova intens pe piața românească toate soluțiile Autodesk pentru arhitectură, construcții civile, cadastru, mecanică, servicii și multimedia.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro