Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Mai 2004

N-Gage cu funcții avansate

Nokia a lansat recent consola mobilă pentru jocuri N-Gage QD, cel mai performant dispozitiv din seria platformelor N-Gage.

N-Gage QD este un dispozitiv compact cu slot multimedia (MMC) care permite schimbarea cardului fără a fi necesară oprirea dispozitivului, astfel încât utilizatorii să poată începe instantaneu un joc. Noul dispozitiv oferă o durată mai mare de funcționare a bateriei, un mai bun control al tastelor în timpul jocului, un ecran cu luminozitate mai mare, funcții avansate specifice telefoanelor inteligente, la care se adaugă aplicația pentru N-Gage Arena, care le permite jucătorilor să aibă acces total la comunitatea N-Gage Arena, direct de pe consolă, prin intermediul unui icon. Datorită tehnologiei wireless Bluetooth, utilizatorii pot participa la competiții multiplayer în cadrul cărora jucătorii se află la o distanță de maxim 10 metri unii de alții.

Dispozitivul va fi disponibil în luna mai 2004 pentru Europa, Africa și Asia Pacific și în iunie pentru cele două Americi.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro