Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Mai 2004

DNA Mail Scanner

DNA Software, reprezentanța regională CA, a lansat recent o nouă soluție antivirus pentru mailservere de Linux. DNA Mail Scanner, soluția dezvoltată de departamentul de cercetare-dezvoltare al DNA Software, constituie o integrare a soluției software antivirus "eTrust Antivirus" cu serverele de mail pe sisteme Linux.

Noua soluție este compatibilă cu servere de mail Sendmail, Postfix, Qmail cu distribuțiile Linux RedHat, SuSe, Slackware, TurboLinux și SCO Linux, asigurând scanarea tuturor e-mail-urilor care intră sau ies dintr-o companie.

Acțiunea întreprinsă asupra email-urilor/attachment-urilor virusate este definibilă prin configurare (dezinfectare, ștergere, carantină, alertă, ignorare), iar mesajele spam pot fi detectate pe baza potrivirilor de expresii regulate.

Ușor de configurat, soluția este "out of the box", dar opțional este posibilă și dezvoltarea altor tipuri de arhitecturi (de exemplu, serverul de antivirus poate fi instalat pe mașini diferite, iar datele statistice și rapoartele pot fi trimise către servere diferite). Sunt posibile atât arhitecturi server-multiclient cât și arhitecturi client-multiserver.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro