Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Mai 2004

Modern și atractiv

Zapp a lansat la CERF 2004 primul telefon cu ecran color din Seria 7. Dotat cu ecran cu 262 000 de culori, sunete polifonice (40 de canale), interfață grafică animată, având dimensiuni de 84 mm x 45,8 mm x 19,9 mm și o greutate de 80 de grame, Z710i este un telefon extrem de modern și atractiv.

Agenda telefonului are 500 de poziții, în fiecare dintre acestea putând fi memorate câte trei numere de telefon și o adresă de e-mail. De asemenea, telefonul dispune de o gamă extinsă de funcții utile, printre care se numără calculatorul, cronometrul, alarma, ora pe glob, convertorul pentru diferite unități de măsură, apelare rapidă, alertă prin vibrații, tonuri distincte pentru diverși apelanți. Bateria Li-Ion oferă un timp de convorbire de până la 160 de minute și un timp de stand-by de până la 300 de ore.

În plus, pentru modelul Z710i este disponibil serviciul Zapp Me, lansat tot în cadrul CERF 2004, sub umbrela căruia sunt grupate o serie de aplicații și de instrumente ce ajută utilizatorii să devină mai eficienți în activitatea lor, să se informeze mai bine sau să-și petreacă timpul într-un mod mai amuzant.

Aplicațiile sunt grupate în funcție de aria de interes - comunicare (e-mail), personalizare (tonuri de apel, logo-uri, animații, imagini de fundal), informații utile (meteo) și jocuri.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro