Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Mai 2004

FM pe telefoane mobile

HP și Nokia au anunțat încheierea unui acord privind lansarea pe piață a primului serviciu mobil care le va permite utilizatorilor de telefoane celulare să recepționeze transmisiile radio în banda FM sincronizate cu elemente vizuale interactive și cu text.

Visual Radio le permite utilizatorilor să obțină pe ecranul telefonului, în timp real, informații despre artiști, concertele care vor avea loc și alte subiecte legate de muzică, beneficiind în același timp de recepționarea în direct a programelor de radio FM favorite. Acest serviciu asigură o interacțiune facilă cu postul de radio, permițând participarea la concursurile și promoțiile pentru ascultători, precum și achiziționarea cu ușurință a tonurilor de apel sau a altui conținut digital asociat muzicii și artiștilor favoriți. Visual Radio asigură astfel de facilități și pentru buletinele meteo, informațiile despre trafic, talk radio sau transmisiunile sportive.

Nokia este primul producător de dispozitive mobile care oferă utilizatorilor de telefoane celulare suport pntru tehnologia Visual Radio. Compania dorește ca această tehnologie să fie folosită și de ceilalți producători de dispozitive mobile.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro