Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Mai 2004

Orange Monitor

Orange a lansat recent serviciul Monitor, prin intermediul căruia utilizatorii își pot supraveghea de la distanță locuința sau orice altă locație importantă pentru ei, în cazul în care nu se justifică un sistem de supraveghere profesional.

Serviciul constă într-o cartelă SIM specială, o cameră de monitorizare "Nokia Observation Camera" și un abonament lunar pentru pachete SMS, MMS și voce. Camera permite captarea de imagini și e prevăzută cu senzor de mișcare, senzor de temperatură și microfon. La detectarea mișcării sau când temperatura depășește limitele predefinite de client, camera poate trimite un mesaj scris, urmat de un mesaj multimedia cu informații despre zona monitorizată.

Astfel, se poate supraveghea accesul în diverse spații (case, apartamente, garaje, depozite, birouri), sau se poate monitoriza temperatura în diverse locații (depozite, magazine etc.). Monitor mai pune la dispoziția clienților și un sistem de publicitate prin monitorizarea de la distanță a gradului de ocupare/utilizare pentru diverse servicii (restaurante, săli de fitness, parcări, mijloace de transport în comun).


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro