Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Mai 2004

Viking atacă România

Tornado Sistems a devenit recent distribuitorul exclusiv în România al gamei de produse Viking InterWorks. Compania americană - membră a grupului Sanmina-SCI - oferă un portofoliu larg de memorii flash (compact flash, smart media, multimedia card etc) și module DDR.

Cardurile Viking InterWorks Secure Digital reprezintă o soluție sigură și competitivă pentru stocarea și transportul documentelor digitale. Respectând cel mai sigur și mai flexibil format de card flash, acestea pot fi folosite pentru o multitudine de produse electronice: PDA-uri, computere handheld, MP3 Player-e, camere digitale foto & video, GPS-uri etc.

Cardurile MultiMedia produse de Viking InterWorks oferă un acces rapid la scrierea și citirea datelor. Cântărind mai puțin de 2 grame și fără să depășească dimensiunile unui timbru postal, acestea asigură fiabilitate ridicată și viteze mari de transfer. În ceea ce privește dispozitivele de stocare cu interfață USB, Viking produce modele cu capacități de până la 1GB, produse de calitate ridicată și un design special.

Produsele Viking beneficiază de o perioadă de garanție de 5 ani în cazul cardurilor flash și "lifetime" pentru memoriile DDR.

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro