Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Mai 2004

Imaginea mărităIdeal pentru fotografii amatori

HP a anunțat lansarea primei camere digitale din noua serie R, HP Photosmart R707, care îmbină ultimele inovații tehnice HP cu un înalt grad de funcționalitate.

HP Phtosmart R707, cu o rezoluție impresionantă de 5,1 Mega Pixeli, este un model compact care introduce noul design HP. Cu masca din oțel inoxidabil, aspectul asimetric al carcasei, curbele specifice și sistemul de prindere sub formă de valuri, acest model are, pe lângă aspectul modern și un număr mare de elemente unice.

Oferind un zoom total de 24x (3x optic și 8x digital) și 10 moduri de fotografiere, noua cameră permite realizarea unor fotografii clare de la aproape orice distanță, fiind ideală pentru fotografii amatori. De asemenea, dispune și de o mulțime de alte facilități inovatoare care îi ajută pe utilizatori să realizeze fotografii de calitate.

Printre acestea se numără o premieră mondială - o opțiune internă a camerei de anulare a efectului de ochi roșii, care poate corecta fotografiile după efectuarea acestora, precum și o tehnologie patentată de HP privind luminozitatea adaptabilă, care asigură luminarea automată a zonelor selectate ale fotografiilor cu contrast mare.

În plus, o lumină de asistare cu focalizare automată ajută la realizarea de fotografii clare chiar și în locuri cu luminozitate scăzută, iar tehnologia HP Instant Share permite descărcarea, tipărirea, vizualizarea și distribuirea cu ușurință a imaginilor prin email sau prin rețea.

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro