Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Mai 2004

Intel altfel

Gunther Junger, Government Affair Director Intel EMEA, a prezentat în luna aprilie presei din România o serie de inițiative la nivel european menite să extindă accesul la PC-uri și TI pentru cât mai multe categorii de persoane.

În cadrul acestui eveniment au fost prezentate o serie de studii de caz pe proiecte similare, un prim exemplu fiind Suedia, unde au fost implementate programe care să sprijine cumpărarea de PC-uri, cu suport din partea statului.

Ca rezultat, rata de penetrare a PC-urilor în locuințele suedeze este în prezent de peste 80%. Un alt caz este Italia unde inițiativa presupune acordarea de vouchere pentru tinerii de 16 ani pentru achiziționarea de computere. Intel este implicat în astfel de programe în calitate de consultant și și-a exprimat disponibilitatea de a coopera și cu Guvernul român, furnizând informații și knowledge în acest domeniu.

Această inițiativă coincide cu aprobarea de către Guvernul României a unui proiect de lege referitor la acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziționării de calculatoare, proces în care vor fi implicate Ministerul Comunicațiilor și Tehnologiei Informației și Ministerul Educației și Cercetării.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro