Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Mai 2004

Cisco Expo 2004

În cadrul evenimentului Cisco Expo 2004, compania Cisco Systems a anunțat o nouă generație de produse și soluții pentru sistemul proprietar de comunicații IP, care valorifică convergența rețelelor de voce, video și date pentru a asigura comunicații cu mijloace complexe.

Produsele includ o nouă soluție de videotelefonie și îmbunătățiri semnificative în domeniul facilităților de conferință, securitate și migrare a sistemelor susținute de Cisco AVVID (Arhitecture for Voice, Video and Integrated Data). Aceste soluții promovează o mai mare eficiență a comunicațiilor, o flexibilitate sporită a activităților și o securitate îmbunătățită pentru marile companii. De exemplu, introducerea versiunii 4.0 a Cisco Call Manager aduce o nouă soluție de creștere a productivității denumită Cisco VT Advantage, versiunea 1.0, care permite stabilirea de sesiuni de comunicare video în timp real, de la o persoană la alta, care urmează a fi adăugate în mod transparent convorbirilor telefonice. Cu ajutorul Cisco VT Advatage și Cisco Call Manager 4.0, utilizatorii pot stabili la costuri reduse un contact video instantaneu, cu acces la funcții familiare de punere în așteptare, transfer și conferință ale telefoanelor IP Cisco.

Cisco VT Advantage utilizează flexibilitatea protocolului IP pentru a furniza o calitate a imaginii și sunetului care nu erau posibile anterior pentru majoritatea sistemelor de videoconferință.

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro