Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Mai 2004

TI pentru guvernele secolului XXI

Reprezentanțele locale ale corporațiilor HP și Microsoft au organizat pe 15 aprilie conferința cu tema "Soluții TI pentru guverne în secolul XXI".

În cadrul conferinței, experți în implementarea aplicațiilor guvernamentale ai celor două companii au prezentat beneficiile aferente soluțiilor pentru sistemele de guvernare ale secolului XXI: e-governement și servicii publice prin intermediul internetului, semnătura digitală, sisteme de asistare în luarea deciziilor la nivel guvernamental, dezvoltarea serviciilor web orientate pe standarde publice, servicii de înaltă disponibilitate a infrastructurii hardware, soluții de centralizare a resurselor TI în sectorul public.

Au fost evidențiate cele mai bune modalități de a răspunde optim cerințelor cetățenilor, întreaga dezbatere fiind orientată spre aspectul tehnic al soluțiilor necesare în sectorul public care au un rol decisiv în transformarea informației pentru o nouă eră.

Europa Centrală și de Est se află în prima etapă a evoluției programelor de e-governement, în permanentă căutare de oportunități pentru creșterea gradului de utilizare a tehnologiei informației în sectorul public. România este una dintre țările din această regiune care a adoptat o strategie avansată pentru modelul e-guvernare, obiectevele acesteia vizând stimularea creșterii economice, susținerea integrării în Uniunea Europeană și oferirea de servicii publice integrate în sistemul electronic

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro