Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Mai 2004

Obiective ambițioase pentru Allied Telesyn

În perioada 30-31 martie, compania Allied Telesyn a organizat la Baden, Austria conferința de presă After CeBIT 2004.

Scopul conferinței a fost acela de a anunța tehnologiile lansate în premieră la târgul de la Hanovra și strategia companiei pentru 2004, având în vedere că cele trei tehnologii promovate anul acesta la CeBIT reflectă de fapt direcțiile strategice pe care Allied Telesyn le vizează în 2004 - conectivitate, enterprise și operatori.

Astfel, au fost prezentate noile produse Allied Telesyn bazate tehnologia Ehernet 10-Gigabit, suportul hardware pentru protocolul internet IPv6 și dispozitivele dedicate rețelelor Triple Play și MAN (Metro Area Networks).

Tot cu această ocazie, Francesco Stramezzi, CEO&President Allied Telesis International, a prezentat obiectivele pe termen scurt ale companiei pe care o reprezintă, anunțând că aceasta își propune să lanseze în următoarele opt luni peste 60 de produse noi, să investeasă peste 20 de milioane de dolari în vânzări, service și marketing, și nu în ultimul rând să dezvolte un centru de aplicații client pentru zona CEE și CIS.

Allied Telesyn dispune de un portofoliu de peste 600 de produse și își propune să devină în 2004 numărul doi în lume după Cisco.

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro