Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Timpul Liber - PC Magazine Romania, Aprilie 2004

Ultima strigare

LIVE

Pe lângă alte noutăți cu care ne fericește aproape lună de lună neobositul "dicatator" al sitului www.onlinesport.ro cea din urmă, dar nu ultima desigur, este o interfață dedicată urmăririi pe viu a meciurilor de fotbal, și presupun că nu numai. Nu știu cum este asigurată actualizarea a câtorva meciuri ce se joacă la aceeași oră, dar este la timp și cu multe informații interesante. Eu am verificat-o la reluarea returului și vă pot spune că merită. Ca și Onlinesport în general și în forum în special. A se vizita Bucătăria lui Tzurcă. Negreșit.

BigBrother 2

Din nou unii, mulți de fapt, își vor pierde nopțile urmărind acest reality-show. Cum foarte multă lume declară că are tot disprețul pentru BB, eu mă întreb de ce numeri urmele de pe țeasta lui Aly numai trăgând cu ochiul și dacă nu se uită nimeni de ce pe sit au fost 30.000 în prima zi? Oricum ar fi, cu oprobiul CNA sau nu, BB a revenit și puteți afla mai multe la www.bigbrother.artelecom.ro

Academia navală

www.anmb.ro este un debutant, dar mă așteptam să fie ceva mai prof. Mă refer în special la interfață. Altfel, bila albă de rigoare, informația este aproape completă după părerea mea și așteptăm noutăți.

KLM

Prestigioasa companie olandeză are și un nou sit în spațiul românesc. Dintre atracțiile paginilor prezentate acum vă spicuiesc doar câteva. Servicii on-line pentru rezervări bilete de avion au tarife de până la 5% mai mici decât la birourile din oraș, aveți diverse facilități de plată (numerar, transfer bancar, carte de credit) și modalități de livrare a biletelor, puteți face direct rezervări la hoteluri în întreaga lume, precum și închirieri de mașini. Cei care zboară mult cu această companie beneficiază de pagini dedicate membrilor Flying Dutchman - programul KLM de fidelitate. Tot în aceste pagini puteți să vă verificați conturile FD și să faceți corecțiile dorite. Informații la zi despre toate serviciile KLM și promoțiile sau jocurile interactive fac din acest sit un loc plăcut și foarte util.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro