Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Aprilie 2004

Linux cu kernel 2.6

Novell a anunțat Suse Linux 9.1 Personal și Suse Linux 9.1 Professional, primele produse Linux comerciale complete care folosesc kernelul 2.6.

Suse Linux 9.1 permite utilizatorilor să folosească platforme pe 32 și 64 de biți, având incluse ultimele interfețe desktop GNOME și KDE.

Suse Linux 9.1 Professional este conceput pentru procesoare PC standard pe 32 de biți dar și pentru procesoarele AMD Athlon 64 și pentru tehnologia Intel Extended Memory 64.

Suse Linux 9.1 Personal este livrat cu "LiveCD", un CD cu Linux care rulează automat și permite evaluarea sistemului de operare SUSE LINUX 9.1 fără a trebui instalat pe sistemul de calcul.

Noul kernel Linux 2.6 permite distribuția eficientă a resurselor hardware, astfel ca performanțele să fie garantate chiar dacă se rulează mai multe aplicații simultan.

Modul DMA accelerează vitezele de scriere ale CD-urilor și DVD-urilor, iar implementarea ACPI (Advanced Configuration and Power Interface) îmbunătățită, permite un control mai riguros al resurselor energetice folosite, extinzând timpul de viață al bateriei portabilelor.

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro