Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Aprilie 2004

Pentru profesioniști

Prezentat în premieră la CeBIT 2004, noul Fujitsu-Siemens Lifebook S7010 redefinește noțiunea de ultra-portabilitate în cadrul segmentului de notebook-uri profesionale.

Deși are dimesiuni foarte mici, Lifebook S7010 este prevăzut cu un ecran TFT de 14.1", aceasta constituind principala noutate adusă în cadrul gamei sale -

modificarea diagonalei ecranului TFT de la 13" la 14.1". Totodată, Lifebook S7010 este primul produs de pe piață care integrează specificațiile avansate Bluetooth v1.2. Noul BlueCore v1.2 include tehnologia AFH (Adaptive Frequency Hopping), care minimizează nivelul interferențelor dintre Bluetooth și antena radio Wi-Fi, atunci când acestea operează în același mediu.

Lifebook S7010 integrează toate celelalte interfețe de conectare: trei porturi USB 2.0, FireWire IEEE1394, port pentru rețea GBLAN RJ-45, fax-modem și porturile PS/2, serial și paralel. Reprezentant al clasei superioare de notebook-uri Lifebook S, modelul S7010 este dotat cu cel mai puternic procesor Centrino - Intel Pentium M la 1.70 GHz - și beneficiază de 512 MB RAM și 80GB spațiu de stocare pe hard disc. Sistemul are în componență o unitate optică pentru inscripționarea mediilor DVD+R și DVD+RW.Noul notebook va fi disponibil în România la sfârșitul lunii martie prin Tornado Sistems.

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro