Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Aprilie 2004

Nvidia pentru Doom 3

Nvidia intenționează să-și crească vânzările de plăci grafice prin lansarea unei oferte comune cu jocul online Doom 3, care potrivit unor surse din cadrul companiei id Software va fi lansat în cursul lunii aprilie, anul curent.

id Software a declarat recent că recomandă seria de plăci grafice Nvidia pentru Doom3. Pentru a pune în practică această afirmație, va fi concepută o etichetă specială care va fi aplicată pe pachetele GeForce FX, indicând că produsul este "recomandat de id Software pentru Doom3".

De asemenea, NVidia intenționează să promoveze jocul și cu următoarea generație de plăci grafice - NV40, care se estimează că va fi lansată în al doilea trimestru al acestui an. Se pare că parteneriatul Nvidia/id Software a pus sub presiune principalul concurent al Nvidiei, ATI Technologies, compania încheind un acord asemănător cu casa de design Valve, pentru jocul online HalfLife 2. Datorită întârzierii lansării jocului HalfLife 2, ATI intenționează în prezent să lanseze aceeași ofertă și pentru Counter Strike, un alt joc creat de Valve. Potrivit celor două companii, Combo-ul ATI/CS va fi lansat la începutul lunii aprilie, anul curent.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro