Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Aprilie 2004

Primul hard disc de 400 GB

Hitachi a anunțat disponibilitatea hard diskului Deskstar 7K400 cu o capacitate de 400 GB și 3,5 inci, cu interfață ATA.

Unitatea a fost proiectată pentru a fi utilizată în medii AV (audio-video) unde capacitățile mari și prețul scăzut pe gigaoctet sunt cerințe cheie. Echipamentul este extrem de potrivit pentru DVR-uri (Digital Video Recorders) de ultimă generație, care înregistrează o cantitate substanțială de programe digitale la calitate ridicată. "Hard diskurile de capacitate foarte mare sunt mai importante acum ca niciodată, pe măsură ce aplicațiile video digitale apar pe scenă. Suntem în măsură să ne extindem portofoliul de produse prin includerea segmentului de dispozitive high-end, și să ne aducem contribuția în special la formarea pieței DVR-urilor de mare capacitate", afirmă Jose Antelo, general manager în cadrul Hitachi Global Storage Technologies.

Deskstar 7K400 are un buffer de 8 MB, producătorul oferind o garanție de 3 ani pentru produs. Pe piata românească, echipamentul este disponibil prin distribuitorul autorizat ASBIS.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro