Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Aprilie 2004

Sony Ericsson K700

Sony Ericsson a prezentat la nivel internațional telefonul mobil cu cameră integrată K700. Telefonul beneficiază de caracteristici de ultimă oră de imagine, multimedia și divertisment, oferind în plus servicii avansate de mesagerie și tehnologii noi de conectivitate. K700 poate reda videoclipuri, poate capta imagini și înregistra scurte clipuri video cu camera integrată. De asemenea, este dotat cu un radio FM integrat. Camera încorporată are zoom digital 4x și, cum mulți dintre utilizatori își doresc să folosească aparatul foto în tot felul de medii slab luminate, în cluburi sau cafenele, K700 este prevăzut și cu blitz.

K700 funcționează în bandă triplă GSM/GPRS, are ecran TFT cu 65.000 de culori, iar difuzorul integrat suportă sunetele polifonice și efecte sonore vibrante. Telefonul are 32MB memorie integrată, poate stoca până la 450 de imagini, muzică, jocuri sau videoclipuri.

Interfața intuitivă oferă acces rapid la toate funcțiile, inclusiv la serviciile de descărcare a alarmelor, imaginilor sau jocurilor. Telefonul are o soluție pentru Java 3D cu grafică de ultimă oră și jocuri multiplayer. Un număr mare de jocuri pot fi descărcate de pe situl Sony Ericsson la secțiunea Fun & Downloads. Telefonul se vinde, de asemenea, cu un set de jocuri 3D preinstalate.

Conexiunea Bluetooth îi permite telefonului să se cupleze la gamă largă de accesorii Sony Ericsson bazate pe această tehnologie, cum ar fi seturile handsfree, player-ele sau car kit-uri. Modelul K700 va fi lansat în Europa în al doilea trimestru al anului 2004.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro