Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Aprilie 2004

Record SIVECO

2003 poate fi considerat un an de referință pentru evoluția companiei Siveco România. Conform misiunii pe care și-a propus-o, aceea de a deveni lider între casele românești de software prin calitatea produselor și serviciilor furnizate și prin satisfacția clienților, Siveco România a încheiat anul fiscal 2003 cu o cifră de afaceri record - peste 16 mil.Euro, depășind considerabil planul de afaceri făcut la începutul anului precedent.

"Structura cifrei de afaceri din anul fiscal recent încheiat este una foarte echilibrată. Ne adresăm în egală măsură sectorului privat (58% din cifra de afaceri provenind din afaceri realizate cu firme private) și celui public, precum și tuturor verticalelor industriale.

Faptul că 66% din contractele semnate în 2003 vizează proiecte ce se derulează în România iar 34% au la bază colaborări internaționale reprezintă premize ale deschiderii internaționale și a reputației câștigate de Siveco pe piețele vest europene și nord americane", declară Irina Socol, directorul general al companiei Siveco.

Cu un venit mediu realizat de 65.000 Euro/an/angajat, Siveco România se înscrie nu doar în rândul performerilor pieței românești de software, ci și între companiile de succes de pe piața europeană.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro