Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Editorial PC Magazine Romania, Aprilie 2004

Din acest număr...

Dan Iancu
Redactor șef
PC Magazine România

PC Magazine România dorește să fie în viziunea noastră un organism viu, care, pe timp ce trece, capătă mai multă experiență și dorește să fie din ce în ce mai util cititorilor săi. Din acest motiv schimbările survenite la începutul toamnei nu sunt ultimele și nici cele de acum nu reprezintă decât drumul spre o perfecțiune dorită. Avem noutăți și sperăm ca ele să vă intereseze.

Cele mici

Voi începe cu o serie de amănunte care privesc cititorii fideli. Din acest număr instaurăm un premiu pentru vigilență. Din varii motive, oricum nu există scuze, câteva pagini din revistă conțin greșeli. Unele mai ușoare, altele foarte grave. Nu ne e plăcut nici nouă să le vedem, dar cu atât mai mult cititorilor noștri. Ca să stimulăm vigilența publicului instaurăm un premiu. Trei luni de abonament la revista noastră cititorului care a descoperit cele mai multe sau mai grave greșeli în numărul anterior. Vom alege pe cei care argumentează și pe măsura spațiului vom publica și scrisoarea respectivă. Am făcut modificări în cuprins pentru a da posibilitatea parcurgerilor de tot soiul. Și articol cu articol, și grupat pe teme, și indexat după produs. Încercăm să oferim celui care citește revista să poată accesa cât mai rapid subiectele care-l interesează. O să găsiți și alte modificări de înfățișare sau structură motivate de înlesnirea cititului și parcurgerii. Așteptăm impresii. Evident că nu putem să mulțumim pe toată lumea, dar măcar ne vom gândi cum să împăcăm capra cu varza.

Marele premiu   

Pe lângă tot felul de concursuri ce le desfășurăm sau unde suntem parteneri, revista noastră vă oferă un mare premiu. Lună de lună vom da prin tragere la sorți un calculator complet. Nu aveți altceva de făcut decât să completați corect talonul și baftă.

Teste comparative

De acum în fiecare număr al revistei avem două teste comparative. Efortul nostru va veni în sprijinul celor care doresc date obiective și corecte. După cum v-am mai spus aceste teste sunt repetabile și oglindesc ce se întâmplă pe piața românească. În completarea acestor teste rubricile "Prima Impresie" și "Techlife" vin să vă prezinte noutăți de pe piața internă și internațională.

Soluții și Tendințe

Cele două rubrici au o structură mai bine organizată și nu vor lipsi din paginile revistei noastre. La "Soluții", pe lângă categoriile cu care v-ați obișnuit avem de acum "Student". Din ce în ce mai mult elevi și studenți vin cu proiecte foarte interesante și care au mari șanse de a deveni în curând obiecte comerciale cu un statut asimilat profesioniștilor. Dedicăm această rubrică prezentărilor unor astfel de proiecte care câștigă concursuri de la noi sau chiar în toată lumea. "Tendințele" vor fi marcate de ceea ce se întâmplă în lume. Dorim ca să fie o punte de legătură între informațiile, care se bulucesc în prea plinele noastre căsuțe poștale electronice, și opiniile avizate în domeniu. Cum la secțiunea "Recente" veți afla ce e nou, aici veți putea intra în contact cu specialiști din toată lumea care își prezintă punctul de vedere cu privire la ce este nou sau ce va fi.

Timpul liber

Această secțiune va fi credem noi cea mai dinamică. Nu numai "Webocrația" și diversele prezentări de cărți sau jocuri vor face obiectul ei, ci și o nouă rubrică numită "hobbIT", unde vom aduce cititorilor noutăți și soluții pentru diverse probleme cum ar fi fotografia digitală. Aici așteptăm cât mai multe idei care să se materializeze în mici articole pe măsura spațiului disponibil.

Final

Vă promitem că nu ne oprim aici din schimbări. Portalul www.agora.ro va deveni mult mai funcțional începând cu această primăvară. O să vă rezervăm și alte surprize pentru a vă mai îndulci această primăvară plină de evenimente de tot soiul, precum și mersul la urnele de vot:). Lectură plăcută.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro