Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Recente - PC Magazine Romania, Martie 2004

Imaginea mărită30 de modele IXUS

Canon a anunțat lansarea a trei noi aparate foto digitale IXUS, cu 5.0, 4.0 și 3.2 Megapixeli, numărul de modele IXUS lansate din 1996 crescând astfel la 30.

Datorită rezoluțiilor mari, imaginile imortalizate cu Digital IXUS 500 și IXUS 430 pot fi imprimate pe coli de hârtie până la dimensiunea A3 fără a suferi nici o degradare a calității, iar fiecare aparat poate realiza clipuri video QVGA sau QQVGA de 3 minute cu înregistrare audio, full playback, precum și inserție și editare. Digital IXUS 500 și Digital IXUS IIs pot capta și clipuri video VGA de mare rezoluție de până la 30 secunde într-o singură înregistrare.

Atât Digital IXUS 500, cât și Digital IXUS 430 includ un zoom optic de 3.0x, în timp ce Digital IXUS IIs are un zoom optic 2.0. Toate aparatele sunt prevăzute cu Auto Focus- Inteligență Artificială în 9 puncte (AiAF) pentru imagini clare și rapide, chiar și când subiectul nu este în centrul cadrului.

Toate cele trei aparate sunt protejate de carcase din oțel inoxidabil cu un finisaj de cea mai bună calitate. Pentru scufundări, surfing și ski acvatic sunt disponibile carcarse de protecție acvatică pentru o adâncime de până la 40 metri.

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro