Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Recente - PC Magazine Romania, Martie 2004

Imaginea mărităClasic vs. modern

Siemens mobile a lansat un nou telefon mobil cu design clasic și caracteristici de ultimă generație - SX1. Dispunerea unică a tastelor, precum și una dintre cele mai puternice suite de caracteristici și aplicații din lume pentru dimensiunea sa, conferă telefonului SX1 o poziție aparte.

În locul unei tastaturi obișnuite, SX1 are benzi cu taste inserate în marginile laterale ale telefonului, pentru a îi da acestuia o formă elegantă și strălucitoare. Design-ul inovator transformă ecranul color mare, cu o rezoluție de 64K, în punctul central al aparatului, fără să îi afecteze dimensiunea, întrucât SX1 cântărește doar 116 grame.

Tastele principale de navigare sunt așezate sub ecran, ajutând la navigarea facilă pe verticală, sau chiar pe orizontală, daca aplicația permite.

SX1 conține un set bogat de jocuri pentru platforme Serie60 sau Java (J2ME), video player încorporat, înregistrare video, casetofon și radio FM, cât și un set complet de aplicații pentru afaceri comparabile cu un PDA normal, oferind inclusiv sincronizare locală și wireless.

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro