Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Recente - PC Magazine Romania, Martie 2004

Cu 20% mai mic

IBM a lansat modelul ThinkPad X40, introducând astfel noi standarde de portabilitate, rezistență a acumulatorului și conectivitate wireless în sistemele ultraportabile.

Pornind de la o greutate de doar 1224.72 grame, noul X40 este cu 20% mai mic și cu 397 de grame mai ușor decât predecesorul său. ThinkPad-ul X40 are un model unic de acumulator cu cea mai lungă durată de viață, comparativ cu orice baterie a oricărui notebook de marcă, de până la 7.5 ore pentru anumite modele cu baterie cu 8 celule opțional.

IBM oferă posibilități de conectivitate wireless prin intermediul tehnologiilor Intel 802.11b, IBM 11b/g, IBM 11a/b/g și Bluetooth Wireless. În plus, toate modelele X40 sunt prevăzute, din fabricație, cu modem, Gigabit Ethernet și Infrarosu. Combinând procesorul Intel Pentium-M cu design-ul IBM ThinkVantage optimizat, ThinkPad X40 impune noi standarde în ceea ce privește mobilitatea și durata de viață a bateriei. În plus, modelele de clasă superioară includ tehnologie Intel Centrino, asigurând conectivitate wireless și performanță superioară.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro