Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Recente - PC Magazine Romania, Februarie 2004

Noi parteneri pentru SIVECO

În cadrul ofensivei de promovare în lume a produselor și serviciilor companiei SIVECO România au fost semnate primele parteneriate de distribuție.

Pentru piețele din Asia de Sud-Est, respectiv China, Coreea, Taiwan și Japonia, partener este firma C&S Trading. "Pentru promovarea produselor și serviciilor Siveco vom folosi rețeaua pe care am construit-o deja în Extremul Orient. Deși este foarte greu de intrat pe această piață, am convingerea că abilitățile partenerilor noștri locali și calitatea produselor și serviciilor oferite vor convinge clienții", declară domnul Woo Chu Chung, CEO al C&S Trading.

În spațiul vorbitor de limbă germană (Germania, Austria, Elveția) s-au semnat deja parteneriate cu patru companii. Partener Oracle de peste 15 ani, compania FS-EDV GmbH din Dusseldorf este membră în grupul Metall, oferind consultanță IT celor peste 400 de firme ale grupului.

Domnul Shams Frank, CEO, declară că: "potențialul cooperării cu Siveco este deosebit de ridicat atât în proiecte de outsourcing cât și pentru soluții de e-learning". Sundermann & Lohse GmbH din Hamburg, firmă de consultanță de peste 30 de ani în domeniul ERP, a inițiat deja o amplă acțiune de identificare de potențiali clienți, în perioada imediat următoare fiind programate mai multe prezentări chiar la sediul celor interesați.

Protagonist cu mare experiență și o îndelungată activitate pe piața ERP, Glock IT din Bamberg este o firmă de consultanță și partener Oracle. Compania dorește să se adreseze în primul rând clienților care au deja o soluție ERP, depașită în acest moment, și care trebuie schimbată cu una performantă, de ultimă oră.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro