Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Recente - PC Magazine Romania, Februarie 2004

Record de brevete IBM

IBM a înregistrat 3415 brevete în 2003, depășind toate recordurile la brevetele primite într-un singur an și continuând astfel să dețină titlul de cea mai inovativă companie din întreaga lume, pentru al 11-lea an consecutiv. Stimulată de creșterea numărului de brevete, care a generat ultimele oferte de calcul on demand și de servicii, IBM a reușit să surclaseze cu mai mult de 1400 de brevete compania aflată pe locul imediat următor în clasament.

În ultimii 11 ani, inovațiile IBM au generat mai mult de 25.000 de brevete SUA - aproape de trei ori mai mult decât numărul total de brevete ale oricărui competitor IT în acest timp și depășind numărul total combinat al brevetelor acordate companiilor Hewlett-Packard, Dell, Microsoft, Sun, Oracle, Intel, Apple, EMC, Accenture și EDS. IBM este singura companie care a primit 3000 de brevete de la Oficiul de Brevete și Mărci al SUA într-un singur an, depășind această cifră în fiecare dintre ultimii 3 ani.

"Angajamentul companiei față de cercetare și dezvoltare i-a adus IBM, pentru mai mult de un deceniu, poziția de lider în domeniul brevetelor, și reprezintă un factor major în poziționarea sa drept compania IT de servicii și consultanță numărul unu pe plan mondial", a afirmat Nick Donofrio, prim vicepreședinte al departamentului de tehnologie și producție IBM. "Noi considerăm brevetele drept un punct de plecare pe drumul inovației adevărate. Ceea ce diferențiază IBM de celelalte companii este abilitatea sa de a transpune rapid aceste invenții în noi produse și oferte care rezolvă cele mai presante provocări de afaceri ale clienților noștri."


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro