Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Recente - PC Magazine Romania, Februarie 2004

Intel sprijină "locuința digitală"

Intel Corporation a anunțat astăzi că intenționează să investească 200 milioane $ în companii care pun la punct tehnologii inovatoare hardware și software, pentru "digital home - locuința digitală". Fondul Intel Digital Home reprezintă un pas semnificativ în strategia companiei de a permite utilizatorilor să se bucure de conținut digital - muzică, fotografii, materiale video - pe numeroase dispozitive aflate în locuința acestora.

Noul fond, care va fi administrat de Intel Capital, va investi în companii care dezvoltă tehnologii pentru hardware și software, precum și pentru conectivitate și suport. Prin intermediul acestei inițiative, dar și a altora, Intel se situează în poziția de lider în ceea ce privește eforturile de a accelera procesul de convergență a computerelor personale și a dispozitivelor electronice într-o rețea home extrem de performantă, wireless.

"Pe măsură ce un procent tot mai ridicat din conținutul educațional și de divertisment devine digital, utilizatorii doresc să editeze, să administreze și să acceseze acest conținut, precum și să îl ruleze pe multiple dispozitive - televizor, combină stereo, PC sau dispozitive handheld," a declarat vicepreședintele Intel și președintele Intel Capital, John Miner. "Fondul Digital Home va fi o completare a produselor Intel și va accelera dezvoltarea conținutului și a tehnologiilor-cheie care vor crește nivelul de performanță și vor simplifica experiența digital home."


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro