Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Recente - PC Magazine Romania, Februarie 2004

HP și Project Greenlight

Pe 19 ianuarie 2004, la deschiderea festivalului de film Sundance, ce are loc la Park City în Utah, Statele Unite, Carly Fiorina, Președinte și CEO al HP, Ben Affleck și Chris Moore, producători executivi ai competiției Project Greenlight, au anunțat un concurs mondial de fotografie digitală intitulat "YOU Take Five!". Concursul oferă oamenilor din întreaga lume șansa de a deveni fotografi de platou la cel de-al treilea film independent realizat de Miramax în cadrul competiției Project Greenlight.

În mai 2004, HP îi va anunța pe cei cinci finaliști regionali din Asia Pacific, Canada, Europa/Orientul Mijlociu/Africa, America Latina și Statele Unite.

Aceștia vor primi o excursie gratuită pentru două persoane la premiera următorului film Project Greenlight, vor coborî pe "covorul roșu" la premieră, vor avea acces la un cocktail privat oferit de HP și vor primi o gamă de produse HP de fotografie digitală.

În cadrul campaniei publicitare "YOU+hp", lansată toamna trecută, HP a creat o galerie fotografică online și și-a invitat clienții să-și facă cunoscute propriile întamplări (YOUstories). Pentru celebrarea parteneriatului cu HP, producătorii executivi ai Project Greenlight, Affleck, Matt Damon și Moore și-au adăugat propriile YOUstories la galeria foto. Cei inetersați pot vedea aceste fotografii alături de sutele de fotografii de la alți clienți sau celebrități, pot citi regulamentul oficial al concursului "YOU Take Five!" și își pot trimite propriile YOUstories la adresa www.hp.com/YOU.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro