Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Recente - PC Magazine Romania, Februarie 2004

Parteneriat HP - Apple

Pentru a le oferi clienților cel mai atractiv conținut pe care și l-au imaginat vreodată, HP și Apple au anunțat realizarea unei alianțe strategice pentru promovarea unui player muzical digital cu marca HP - bazat pe cel mai bun player digital muzical din lume, Apple iPod, și pe apreciatul tonomat muzical digital Apple iTunes, cât și lansarea unui magazin muzical online pentru clienții HP.

Alianța prevede ca PC-urile și laptopurile HP pentru piața de consum să aibă preinstalat software-ul de tonomat iTunes de la Apple și o pictogramă ușor de identificat pe desktop care să direcționeze utilizatorul către iTunes Music Store, asigurând un acces simplu, fără restricții la muzică.

Această ofertă reprezintă o nouă modalitate prin care HP îi ajută pe consumatori să beneficieze din plin de conținutul digital de divertisment de care dispun.

"HP urmărește să le asigure clienților săi cel mai captivant conținut de divertisment și experiențe deosebite", afirmă Carly Fiorina, președinte și CEO al HP.

"Am analizat o serie de alternative pentru asigurarea unei experiențe muzicale digitale deosebite și am ajuns la concluzia că player-ul iPod și serviciul muzical iTunes produse de Apple sunt de departe cele mai bune.

Prin parteneriatul cu Apple avem posibilitatea să adăugăm valoare prin integrarea celei mai bune oferte de muzică digitală din lume în cea mai amplă strategie pentru sistemele de divertisment digitale".

"Scopul urmărit de Apple este de a oferi dispozitive iPod și soft iTune oricărui meloman din lume, iar parteneriatul cu HP, o companie inovatoare pentru piața de consum, ne ajută să ne atingem acest obiectiv", spune Steve Jobs, CEO Apple.

În timp ce asistăm la un haos în industrie, muzica digitală fiind oferită într-o multitudine de tehnologii proprietare incompatibile, consumatorii pot fi liniștiți că vor beneficia de aceleași soluții fără egal de la HP și Apple, doi lideri ai erei muzici digitale.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro