Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Recente - PC Magazine Romania, Februarie 2004

e-licitatie.ro

Valoarea economiilor realizate pentru cele 223.255 tranzacții desfășurate prin www.e-licitatie.ro a atins 2760 miliarde lei, reprezentând aproape 70 milioane euro.

Peste 10.000 cereri de înscriere în sistem au fost primite de operatorul sistemului electronic pentru achizițiile publice, dintre autoritățile contractante 1068 fiind instituții publice - față de 159 în 2002, momentul lansării sistemului.

Pus în funcțiune în data de 4 martie 2002, sistemul electronic de achiziții publice a demonstrat în cei aproape doi ani de funcționare că asigură transparența procedurilor de achiziție și eficiența cheltuirii fondurilor publice.

Sistemul simplifică procedura de participare la licitație pentru furnizori, oferă modalități de lucru mai eficiente și standardizate pentru agențiile achizitoare, furnizează informații publice despre procesele de achiziții publice, creează mecanisme rapide de auditare a procesului de achiziție publică, încurajează dezvoltarea comerțului electronic în România.

De altfel, www.e-licitatie.ro este recunoscut și la nivel internațional, primind eticheta de bună practică în domeniul e-government la nivel european.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro