Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Timpul Liber - PC Magazine Romania, Noiembrie 2004

Altele

Filip Pitaru

FIFA Street anunțat pentru 2005

Urmarea faimosului joc de fotbal va fi lansată în anul care vine și nu este vorba despre tradiționalul FIFA, pe care îl cunoaștem cu toții... După succesele avute de EA Games cu NBA și NFL Street, în care jucătorii se înfruntă nu pe stadioane faimoase ci pe terenuri obișnuite, compania a decis ca următorul FIFA să aibă la rândul său aceste caracteristici. Spre surpriza tuturor jocul ales pentru "stradă" nu a fost Tiger Woods, care s-a aflat în topuri anul acesta, ci FIFA. Jocul va fi realizat de o nouă echipă în Canada și va fi disponibil pentru PC, GameCube, Xbox și PlayStation 2.

Athens 2004

Dacă jocurile olimpice de vară s-au încheiat de mult, lansarea Athens 2004 pentru PC tocmai urmează să aibă loc. Produs de EIDOS, jocul va dispune de 20 de probe olimpice printre care putem enumera ridicarea greutății, înot sau atletism. Athens 2004 este singurul joc pentru PC ce a primit aprobarea Comitetului Olimpic Internațional, varianta acestuia pentru PlayStation 2 aflându-se deja în magazine.

Juiced cumpărat de THQ

Dacă până de curând Take-Two Interactive aproape că încheiase contractul cu falimentarul Acclaim pentru ultimul racer produs de către acesta - Juiced, jocul se pare că a nimerit totuși în mâinile concurenței. Juiced a fost obținut în ultimele momente de către THQ care a câștigat licitația. Se pare că THQ a oferit cu jumătate de milion de dolari peste cele 10 milioane oferite inițial de Take-Two. La licitație au participat și companii precum Midway, Namco, Atari sau Electronic Arts. Sub noul contract care va fi încheiat pe 19 noiembrie, THQ se obligă să lanseze jocul pentru PC, Xbox și PlayStation 2 la jumătatea lui 2005.

Law & Order: Justice is Served

Era de așteptat ca după succesul avut de serialul Law&Order, fanii să poată avea și un joc pe această temă. Acesta nu a ezitat să apară pentru PC, produs de VU Games și Legacy Interactive. Acum toți împătimiții serialului vor putea să joace rolul detectivului Lennie Briscoe și să soluționeze în acest caz o crimă. Este vorba despre moartea unei faimoase jucătoare de tenis înaintea unui meci foarte important. Urmând indiciile date de către joc, detectivul va reuși în final să-și ducă la bun sfârșit misiunea.

Pitfall: The Lost Expedition

Companiile Aspyr și Beenox au anunțat oficial lansarea Pitfall: The Lost Expedition pentru PC pentru jumătatea lunii octombrie. Deja disponibil pentru console încă din februarie, jocul urmărește expediția lui Pitfall Harry prin junglele din America de Sud, în căutarea unor comori ascunse. Acțiunea jocului se petrece pe parcursul a 50 de nivele, dintre care multe ne amintesc de predecesorul său pe Atari.

Campaign Gettysburg

HPS Simulations a creat un joc ce are ca temă bătălia de la Gettysburg, una dintre cele mai cunoscute din lume. La fel ca în majoritatea jocurilor de strategie, Campaign Gettysburg îți oferă la început o hartă pe care poți naviga, îți poți muta unitățile, sau poți participa la luarea de decizii politice. Modul de joc este lesne de înțeles iar gamer-ul are posibilitatea să înțeleagă foarte bine esența acelor evenimente din istorie care au inspirat apariția jocului. Ca și în cazul unui război real, câștigarea acestuia nu implică în mod necesar anihilarea adversarului, ci trebuie doar să-i sperii suficient de tare încât să plece de pe câmpul de luptă. Poți obține acest rezultat ca urmare a unei tactici de luptă bine pusă la punct, a nivelului de muniție și a forței de distrugere de care dispui.

Medieval Conquest

Medieval Conquest nu este unul dintre acele RTS-uri cu clișee de genul luptei pentru salvare a lumii, în care te lupți cu armate de creaturi înfricoșătoare împotriva sorților ce nu sunt de partea ta. În schimb, Medieval Conquest este un joc cu iz de strategie economică și care are multe aspecte plăcute pentru gamer-ul pasionat de acest domeniu. La începutul scenariului, ești angajat de regele unui regat imaginar să scapi ținutul de creaturi malefice și monștri. Pentru a realiza acest lucru trebuie să angajezi trei aventurieri de clase diferite: războinici, pădurari și magicieni. Aceștia vor fi autonomi în luptă, dar va trebui să creezi adăposturi pentru fiecare unitate atrasă de partea ta. Pentru fiecare monstru ucis de aventurieri tăi primești o recompensă din partea regatului, iar banii trebuie reinvestiți în armuri, arme, muniție sau localuri în care războinicii tăi se pot odihnii sau mânca.

Secret of the Silver Earring

Acest joc de tip Adventure te pune în pielea îndrăgitului personaj Sherlock Holmes și a inconfundabilului său asistent Dr. Watson chiar când aceștia încep investigarea unei crime. Secret of the Silver Earring are personaje interesante, un plan de urmat și o grafică excelentă, cu toate că pe parcursul său sunt câteva puzzle-uri și mistere pe care nu le poți elucida. Acțiunea se petrece în Anglia anilor 1897, unde Holmes primește o invitație de participare la un eveniment ținut de un magnat al industriei. Acesta organizează o petrecere cu prilejul împlinirii a 18 ani de către fiica sa. Pentru a elucida crima care se petrece în acest cadru festiv, va trebui să joci personajul binecunoscutului detectiv, și ocazional pe cel al asistentului său și să înțelegi o întreagă serie de intrigi.

Toca Race Driver 2

Compania Codemasters a lansat Toca Race Driver 2, un simulator de curse destinat PC-urilor. Acest joc continuă seria de succes începută cu Toca Race Driver. Modul de joc caracter, ce avea anumite lacune, a fost înlocuit în noua versiune cu un mod de carieră, însă cu multe atribute ce sporesc intensitatea acțiunii. Ca și alte jocuri de curse, Race Driver 2 are un mod real în care mașina este avariată în cazul impactului. Acest mod este atât de real încât poți pierde o cursă înainte de incheierea acesteia din cauza unei avarii la motor. În schimb, interfața este extrem de complicată și poate crea confuzie chiar și pentru utilizatorul obișnuit cu acest gen de jocuri. Producătorii acestui joc se așteaptă la un succes enorm în cadrul grupurilor de utilizatori conectați la rețea sau Internet, și speră ca Race Driver 2 să depășească în popularitate binecunoscutul Need for Speed Underground.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro