Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Noiembrie 2004

Noul Intel Pentium M 765

Intel a lansat procesorul Intel Pentium M 765, stimulândastfel diversificarea ofetei de laptopuri bazate petehnologia mobilă Intel Centrino, pentru companii șiutilizatorii individuali.

Peste 50% din procesoarele Intel Pentium M lansatepe piață sunt construite acum folosind tehnologia inovatoarede producție pe 90nm, printre care se număra șinoul procesor Intel Pentium M 765. Bazat pe arhitecturamobilă Intel, noul procesor oferă 2MB de cache Level 2integrat și o frecvență de 2,10 GHz. De asemenea, are omagistrală de sistem optimizată de 400MHz și includetehnologii de administrare economică a consumului deenergie, cum ar fi tehnologia Enhanced Intel Speedstep,care ajută la optimizarea nivelului de performanță al aplicațiilorși al consumului de energie, pentru a obține odurată de viață mai îndelungată a bateriei.

De la notebook-uri full-size până la cele extrem deînguste, sistemele bazate pe tehnologia mobilă IntelCentrino oferă playback video îmbunătățit, timp dereacție mai rapid în cazul aplicațiilor, precum și o bandămai largă pentru transmiterea de date în regim wireless.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro