Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Noiembrie 2004

Mic și delicat

Canon, lider în domeniul tehnologiei fotografice și de prelucrare a imaginii, a lansat două modele super-stilate Digital IXUS 40 și Digital IXUS 30, produse disponibile deja în România prin rețeaua de distribuție Tornado Sistems.

O adevărată revoluție în domeniul lentilelor a deschis drumul celor mai mici camere cu zoom optic 3x produse vreodată de Canon. Digital IXUS 40 și Digital IXUS 30 au un design unic - carcase metalice, colțuri rotunjite și lustruite. Aceste accesorii digitale, mici și dezirabile, sunt echipate cu ecrane LCD "supra-dimensionate" la 2 inch și beneficiază de puternica și performanta procesare DIG!C, obținându-se astfel o fotografiere rapidă și o calitate superbă a imaginii, playback instantaneu și capacitatea de a filma continuu, singura limită fiind impusă doar de capacitatea card-ului de memorie Secure Digital.

Imaginile surprinse cu cei 4.0 MegaPixeli ai lui IXUS 40 și cu cei 3.2 MegaPixeli ai lui IXUS 30 pot fi folosite pentru tipărituri detaliate, în format A3 și respectiv A4.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro